CINE SUNTEM?

Microkey este un magazin online cu experienta de peste 5 ani in industria vanzarilor de licente software. International avem peste 3 MILIOANE de licente comercializate clientilor nostril , persoane fizice si juridice. In acest timp , am invatat sa selectionam furnizorii de cei seriosi de cei neseriosi , asftfel incat achizitionand de la noi nu va fi nevoie sa va intrebati daca produsul dvs. se va dezactiva in timp sau va fi revocat de catre dezvoltator din tot felul de motive dubioase. Dorim sa le oferim clientilor nostrii cele mai bune preturi de pe piata , suport tehnic de la distanta si chiar si consiliere daca este nevoie si bineinteles incredere si calitate.

CUM SE FACE LIVRAREA?

Livrarea produselor se face Digital , pe email. Clientii primesc licenta dorita , factura produsului si instructiuni de activare a acesteia.

Livrarea este bineinteles GRATUITA , iar produsele dvs. vor ajunge de regula in circa 15 minute dupa achiztie.

AJUTOR?

Microkey va ofera asistenta pe email , live chat , telefonica si chiar si pe Team Viewer la o ora stabilita.

In acest fel nu va mai fi nevoie ca dvs. sa cautati ore in sir pe internet ce produs aveti nevoie , seria produsului , tutoriale de activare in limbi straine etc.

Va oferim ajutor in alegerea produselor dvs. si chiar va putem oferii solutii personalizate si complete in functie de nevoile dvs.

*Daca aveti AdBlocker , se poate ca sa nu vedeti fereastra de Live Chat , asa ca in cazul in care doriti sa luati astfel legatura cu noi , trebuie sa ne puneti in whitelist.

MODALITATI DE PLATA?

Vrem sa va fie cat mai usor in a va achizitiona mult necesare licente din ziua de azi. Asa ca echipa Microkey doreste sa puna la dispozitie o metoda de plata pentru toata gama sa de clienti , avand in vedere faptul ca fiecare client este unic si poate activa in diverse domenii de activitate.

– Card Debit / Credit

– Ordin de Plata

– Paypal

– Transfer Bancar

– Bitcoin si Altcoins – Da , acceptam si Cryptocurrency!

DATELE MELE SI PLATILE MELE SUNT IN SIGURANTA?

Cand spuneti Microkey , vrem sa spuneti SIGURANTA in acelasi cuvant , asa ca pentru dvs. avem SSL la paginile noastre. SSL -ul cripteaza datele dvs. oprind orice hacker in a intercepta datele cardului sau cele personale. Unui hacker chiar si cu cel mai performant PC I-ar lua circa 175 de ani sa decripteze datele cardului dvs.

TVA?

DA , suntem o firma platitoare de TVA , costul acestuia este inclus in pret si este deductibil!