Colaborare B2B și reduceri pe cantitate

In cazul in care sunteți interesați de un parteneriat B2B cu Microkey va pregătim mai multe opțiuni.

Opțiuni in funcție de cantitatea de licențe achiziționată , care va oferă preturi mai mici decât cele afișate pe website in funcție de mai mulți factori. Pentru a fi contactat de unul dintre specialiștii noștri va rugam sa completați formularul de mai jos cu datele corespunzătoare fiecărei căsuțe.

Crearea unui cont B2B pe platforma Microkey aduce beneficii service-urilor , comercianților de sisteme , deoarece cu cat achiziționați mai multe licențe in timp cu atât mai mic este si prețul unitar ulterior.

Spre exemplu dvs. afacerea dvs. comercializează sisteme PC. In cazul in care ați achiziționat din platforma B2B de 5000 RON , veți primi automat un discount in procente ( % ) , indiferent de cat de mica este comanda. Si asta nu e tot , discount-ul (%) creste pe măsura ce suma cheltuita in webshop , este mai mare.

Unele dintre beneficiile colaborării cu noi sunt:

  • Preturi avantajoase in funcție de cantitate
  • Crearea unui cont B2B pe Microkey
  • Modalități multiple de plata si de comanda
  • Echipa de suport premium
  • Asistenta dedicata
  • Evaluarea nevoilor clienților dvs. , pentru a găsi produsele potrivite

Achiziționând licențele software de la noi , clienții reduc cheltuielile totale cu peste 60% doar achiziționând din webshop-ul nostru. Pentru achiziții in număr mare de licențe oferim discount-uri semnificative.

In cazul in care doriți sa aflați prețul pentru o cantitate fixa de produse , avem rugămintea sa menționați si cantitatea in formularul de contact.