Dreptul de anulare a comenzii

Pentru Licențe pe suport fizic (DVD, USB) de tip Box sau FPP:

1. Cumpărătorul, daca este consumator, conform art. 9 alin. 1 din OUG 34/2014, beneficiază de o perioada de 14 zile pentru a se retrage din contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. 3 si la art. 14. In cazul licențelor electronice posbilitatea de retur nu este posibila, daca întâmpinați probleme contactați departamentul de asistenta la adresa office@microkey.ro .

2. Vânzătorul rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea Cumpărătorului, fără întârziere nejustificata si, in orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retur a produsului in conformitate cu art. 11 din OUG 34/2014. Banii vor fi returnați in contul bancar Cumpărătorului.

3. Vânzătorul nu este obligat sa returneze banii, daca declarația Clientului nu este completata si semnata de către Cumpărător sau oricare dintre componentele cheie ale Bunurilor (cum sunt certificatul de autorizare sau certificatul electronic) lipsește, deoarece Bunurile se considera astfel deteriorate ireversibil.

4. Vânzătorul nu este obligat sa restituie prețul integral pentru Bunuri, daca Bunurile sunt deteriorate (desigilarea, desfacerea, deteriorarea produsului).

5. Cadourile obținute împreuna cu Bunurile trebuie returnate daca Bunurile principale sunt returnate.

6. Adresa sediului Vânzătorului pentru returnare de produse sau renunțare este: Mureș, Târgu Mureș, Str. Voinicenilor 160.

7. Articolele 12.1 – 12.6 nu se aplica persoanelor juridice. Renunțarea la contract a Cumpărătorului, care este persoana juridica, nu este posibila, cu excepția faptului când legislația statului prevede altfel.

8. Prin desfacerea, desigilarea sau deteriorarea produsului se va pierde dreptul de a-l returna.

 

Pentru Licențele Electronice ESD:

1. Cheia de activare a unei licențe electronice este unica. In cazul licențelor cu activare online, in momentul in care ați activat-o pe un PC/Mac acea cheie nu mai poate fi folosita de altcineva. In cazul licențelor cu asociere in contul personal Microsoft, in momentul in ați asociat-o contului dvs. personal Microsoft acea cheie nu mai poate fi folosita de altcineva. Din acest motiv licențele electronice NU pot fi returnate.

2. Contactați-ne pe office@microkey.ro daca exista orice probleme tehnice, de funcționare sau de activare a licențelor.