Introducere

Microkey este o companie fondata in Romania in 2017 , cu singurul scop de a furniza clienților noștri produse software legale si autentice la cele mai mici preturi. Prin oferta de servicii si suport in mod profesionist asiguram cea mai buna satisfacție a clientului. Software-ul comercializat de noi este nou, redundant sau provine din upgrade, dar prin testări riguroase garantam ca ceea ce comercializam este autentic si in stare impecabila. Prin comercializarea acestor produse minimizam pierderile licențelor valide si oferim clienților preturi imbatabile. Realizari Microkey
 • Peste 25.000 de clienți serviți in Romania
 • O rata de satisfacție a clienților de peste 98%
 • Peste 1 000 000 de € , economisiți de clienții noștri
 • Echipa profesionista pentru asista clienții cu nevoile acestora

Despre noi

Microkey este un magazin online înființat in 2017, in Romania, de către Romani.

Cu experiență de peste 5 ani în industria vânzărilor de licențe software. International avem peste 1 milion de licențe comercializate clienților noștri, persoane fizice si juridice. În acest timp, am învățat să alegem furnizorii și să facem diferența între cei serioși și cei neserioși. Achiziționând produse de la noi, nu va fi nevoie să vă întrebați dacă produsul dumneavoastră, este legal, dacă se va dezactiva în timp sau dacă va fi revocat de către dezvoltator din diverse motive.

De la începutul activității noastre am învățat sa punem clientul pe primul loc, pentru a-i îndeplinii acestuia toate așteptările!

Astfel în puțin peste doi ani am deservit peste 25.000 de persoane fizice și juridice din România, oferindu-le cele mai accesibile prețuri și servicii din acest domeniu.

Microkey.ro este proprietatea MSI Digital Sytems SRL

Viziune

Dorim să oferim software la prețurile cele mai mici posibile pentru a combate pirateria și a asigura clienților noștri că au parte de cele mai bune servicii și produse disponibile.

În viitorul apropiat dorim să ne extindem lista de produse și servicii pentru întreaga Europa, pentru ca și aceștia să beneficieze de produsele noastre obținute de la furnizori de încredere, prețuri rezonabile și servicii adiacente, oferite cu profesionalism maxim.

De ce să ne alegeți pe noi?

Principalele motive pentru care să achiziționați software-ul din magazinul nostru:

 • Discount-uri cu pana la 80% mai ieftine, comparativ cu preturile obișnuite de vânzare
 • Livrarea produselor in 5 minute după plata ( valabil la plata prin card )
 • Asistenta clienți prin control la distanta, live chat, si email
 • Zeci de mii de clienți mulțumiți din Romania
 • Produse legale si conforme cu legislația UE
 • Firma 100% Românească, capital Românesc
 • Cu o rată satisfacție clienților de peste 98%

Informații despre companie

MSI Digital Systems SRL

Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 29
540061, Târgu Mureș, Mureș, Romania

Cod de identificare fiscala: RO36990545
Cod de identificare fiscala intracomunitar: RO36990545