Ghid activare Windows 10

Recomandam o instalare curata a sistemului de operare mai ales in cazul in care aveți o copie de Windows 10 care nu este descărcata direct de pe site-ul Oficial. In cazul in care aveți o copie nelicențiata sau licența expirata, puteți încerca sa introduceți licența achiziționată, dar in cazul in care veți primi eroare, va fi nevoie de o instalare de la zero a Windows 10, urmarind acest ghid activare Windows 10.

De îndată ce ați instalat Windows 10, recomandam activarea acestuia in termen de 30 de zile. In caz contrar sistemul va afișa un reminder. In cazul in care nu activați in 30 de zile se considera ca dvs. aveți o copie ilegala a sistemului de operare , astfel in cazul unui control nu are relevanta daca dețineți licența , dar nu este activa pe device-ul respectiv.

In prezent licențele noastre sunt noi si funcționează activarea si in timpul instalării , dar pentru a fi siguri ca sunteți conectați la internet si sunt instalate driverele pentru conexiunea la internet , recomandam activarea online. In cazul in care apare o eroare atunci următorul pas este sa folosiți Activarea prin Internet. In cazul in care doriți sa transferați o licența existenta pe un alt device , avem rugămintea sa faceți click aici pentru a vedea ghidul de transfer.

Activare Windows 10 prin Internet (online)

Cea mai simpla, rapida si lipsita de erori metoda de a activa Windows-ul dvs. este prin Internet.

Pașii pentru a activa licența Windows 10 sunt :

  1. Apăsați click dreapta (click 2) si selectați Setări / Settings , in funcția de limba selectata.
  2. Selectați Actualizare & Securitate si mergeți la secțiunea Activare ( imaginea mai jos )
  3. Folosiți butonul “Schimbați cheia de produs” pentru a deschide fereastra unde trebuie sa introduceți licența dvs. Licența poate fi introdusa prin copy / paste pentru a nu o greși.
  4. Tastați sau lipiți cheia de produs achiziționată , si urmăriți instrucțiunile
  5. In cazul in care primiți o eroare după introducerea licenței , am sa va rog sa ne contactați pe adresa de email asistenta@microkey.ro pentru a va oferi asistenta in rezolvarea situației.
Ghid-Activare-Windows-10