Ghid activare Windows 7

De îndată ce ați instalat Windows 7 , recomandam activarea acestuia in termen de 3 de zile. In caz contrar sistemul va afișa un reminder. In cazul in care nu activați in 30 de zile se considera ca dvs. aveți o copie ilegala a sistemului de operare , astfel in cazul unui control nu are relevanta daca dețineți licența , dar nu este activa pe device-ul respectiv.

In prezent licențele noastre sunt noi si funcționează activarea si in timpul instalării , dar pentru a fi siguri ca sunteți conectați la internet si sunt instalate driverele pentru conexiunea la internet  , recomandam activarea online după instalare. In cazul in care apare o eroare atunci următorul pas este sa folosiți Activarea prin Internet.

Activare Windows 7 prin Internet

In cazul in care doriți sa activați Windows 7 prin internet si sunteți online, procesul este unul simplu si rapid.

Urmăriți acești pași pentru a activa copia dvs. Windows 7:

  • Apăsați pe butonul Start , click dreapta Computer , selectați Proprietăți iar apoi Activați Windows acum.
  • In cazul in care Windows detectează o conexiune la internet , selectați Activați Windows online acum. Trebuie sa acordați permisiunea de administrator. In cazul in care se solicita o parola de administrator sau o forma de confirmare, introduceți parola sau confirmați.
  • Tastați licența / cheia de produs Windows 7 , in momentul in care se cere sau folosiți funcția taiere / lipire , apăsați Următorul , după care urmați instrucțiunile.

Acest ghid de activare Windows 7, functioneaza si pentru versiunile Home, Pro, si Ultimate.