Ghid activare Windows 8.1

De îndată ce ați instalat Windows 8.1 , recomandam activarea acestuia in termen de 3 de zile. In caz contrar sistemul va afișa un reminder. In cazul in care nu activați in 30 de zile se considera ca dvs. aveți o copie ilegala a sistemului de operare , astfel in cazul unui control nu are relevanta daca dețineți licența , dar nu este activa pe device-ul respectiv.

In prezent licențele noastre sunt noi si funcționează activarea si in timpul instalării , dar pentru a fi siguri ca sunteți conectați la internet si sunt instalate driverele pentru conexiunea la internet  , recomandam activarea online după instalare. In cazul in care apare o eroare atunci următorul pas este sa folosiți Activarea prin Internet.

Activare Windows 8.1 prin Internet

In cazul in care selectați opțiunea de activare prin intermediul internetului si sunteți conectat, fie prin Wireless fie prin cablu, puteți efectua activarea online a sistemului de operare. Este cea mai ușoara si rapida versiune.

  • Mergeți la secțiunea Setări după care selectați Panoul de Control, implicit fereastra Sistem.
  • In partea inferioara a ferestrei nou apărute, selectați Activare Windows.
  • In fereastra Product Key introduceți codul dvs. de licența ( 25 de caractere ) sau folosiți funcția Copy / Paste pentru a activa Windows 8 / 8.1 si ulterior urmariti instructiuniile.

Acest ghid de activare Windows 8.1, functioneaza si pentru versiunea Pro si pentru versiunea Home.