Ghid activare Windows 8/8.1

De îndată ce ați instalat Windows 8/8.1 , recomandam activarea acestuia in termen de 3 de zile. In caz contrar sistemul va afișa un reminder. In cazul in care nu activați in 30 de zile se considera ca dvs. aveți o copie ilegala a sistemului de operare , astfel in cazul unui control nu are relevanta daca dețineți licența , dar nu este activa pe device-ul respectiv.

In prezent licențele noastre sunt noi si funcționează activarea si in timpul instalării , dar pentru a fi siguri ca sunteți conectați la internet si sunt instalate driverele pentru conexiunea la internet  , recomandam activarea online după instalare. In cazul in care apare o eroare atunci următorul pas este sa folosiți Activarea prin Internet.

Activare Windows 8/8.1 prin Internet

In cazul in care selectați opțiunea de activare prin intermediul internetului si sunteți conectat, fie prin Wireless fie prin cablu, puteți efectua activarea online a sistemului de operare. Este cea mai ușoara si rapida versiune.

Mergeți la secțiunea Setări după care selectați Panoul de Control, implicit fereastra Sistem.

In partea inferioara a ferestrei nou apărute, selectați Activare Windows.

In fereastra Product Key introduceți codul dvs. de licența ( 25 de caractere ) sau folosiți funcția Copy / Paste pentru a activa Windows 8 / 8.1 si ulterior urmariti instructiuniile.