Instalare si activare ESET Internet Security si ESET NOD32 Antivirus

Înainte de începerea procesului de instalare ESET Internet Security / ESET NOD32 Antivirus, trebuie sa va asigurați ca indepliniti urmatoarele cerinte: 

  • 1 GHz 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
  • 512 MB (1 GB for Vista x64) RAM of system memory
  • 320 MB available space
  • Super VGA (800 × 600)
  • Windows 10, 8.x, 7, Vista, Home Server:
  • Pentru anumite sisteme de operare (mai vechi) este posibil sa nu mai functioneze ultima versiune

Având toate aceste elemente mai sus menționate , puteți începe instalarea noului dvs. sistem de operare.

Descărcarea sistemului de operare se va efectua de pe pagina producatorului.

Chiar daca descarcati ESET NOD32 Antivirus, cand introduceti licenta ESET Internet Security va face update la cea din urma.

Instalare si activare ESET Internet Security / ESET NOD32 Antivirus pas cu pas:

Dezinstalați orice software antivirus instalat anterior pe sistemul dvs.

Pentru a instala fără CD:
Descărcați fișierul de instalare ESET NOD32 Antivirus.
Faceți dublu clic pe fișierul instalator pentru a începe instalarea.

 În fereastra Instalare ESET NOD32 Antivirus, faceți clic pe Continuare.

Va rugam selectați tara AUSTRALIA, deoarece furnizorul este din acea tara. Limba poate fi setata in limba romana fără nici o problema.

Verificați acordul de licență pentru utilizator final și faceți clic pe Acceptare.

În fereastra Alegeți o opțiune de activare, faceți clic pe Utilizați o cheie de licență achiziționată. Dacă actualizați dintr-o versiune anterioară, informațiile de licență vor fi introduse automat.

În câmpul Utilizați cheia de licență achiziționată, tastați sau copiați / inserați cheia de licență și faceți clic pe Continuare. Asigurați-vă că introduceți cheia de licență exact așa cum apare și includeți cratimele

Faceți clic pe Continuare. Aveți opțiunea de a instala un produs diferit în acest pas, dar doar daca aveti o licenta ESET Internet Security.

Selectați preferința dvs. pentru grila ESET Live și detectarea aplicațiilor potențial nedorite. Faceți clic pe Continuare.

Selectați preferința pentru Programul de îmbunătățire a experienței clienților și faceți clic pe Instalare. Puteți modifica setările CEIP după instalare.

Faceți clic pe Done pentru a ieși din Expertul de instalare.

ESET NOD32 Antivirus / Internet Security este acum instalat și complet funcțional. Vi se va solicita să configurați instrumente de securitate suplimentare. Puteți configura controlul parental și anti-furt.

Produsul ESET va utiliza automat setarea rețelei Windows a computerului pentru a determina dacă utilizați un public sau o rețea de acasă sau de birou pentru a determina nivelurile de protecție adecvate pentru firewall. Pentru a schimba nivelul de protecție pentru firewall pentru o rețea dată, vizitați Schimbați setarea firewall-ului pentru conexiunea de rețea în produsele de origine ESET Windows.

Felicitări, acum ați activat si ați instalat ESET Internet Security / ESET NOD32 Antivirus.