Livrare si plata

Livrare

Transportul licențelor achiziționate de la noi, va fi mereu gratuit.

Licențele sunt distribuite electronic, ESD (Electronic Software Delivery)

Licența electronică via e-mail: Licența dvs. va fi livrată pe adresa de email introdusă în momentul efectuării comenzii. În emailul cu licența veți primi link-ul către instrucțiunile de instalare sau către pagina de activare a licenței și ulterior certificatul care atestă că licența a fost achiziționată legal (Factură). Această variantă este cea mai rapidă și ecologică metodă de livrare.

Toate produsele achiziționate prin noi, se descarcă de pe site-ul producătorului software-ului respectiv (mai puțin Windows 7, deoarece acesta nu mai are download pentru licența OEM). Recomandăm achiziția licențelor doar de la comercianți a căror link-uri de instalare / activare se afla pe website-ul producătorului, nu prin programe terțe sau link-uri suspecte.

Plata

Pe platforma Microkey.ro există două posibilități de plata a produselor:

Card de debit / credit / cumpărături
Plata cu cardul dvs. se realizează printr-un gateway de plată securizat online MobilPay, la sfârșitul procesului de efectuare a comenzii. Plata va fi finalizată odată ce introduceți datele de pe card. Mobilpay se asigură datele dvs. bancare sunt criptate și sunt în siguranță pentru a nu fi furate de persoane rău intenționate. De altfel Mobilpay acceptă carduri cu plata 3D secure (SMS de confirmare).

Transfer Bancar / Ordin de Plata
În cazul în care la sfârșitul procesului de efectuare a comenzii selectați Transfer Bancar, după plasarea comenzii vor fi afișate datele de plată (Datele Firmei, IBAN etc).

În cât timp primesc comanda?

Timpul de livrare depinde de metoda dvs. de plată selectată și de produsul achiziționat. Pentru produsele achitate prin card, livrarea va fi în aproximativ 5 minute.

Pentru produsele achiziționate prin Transfer Bancar / Ordin de plată, produsele se vor livra odată cu confirmarea plății. Pentru licențele Office, termenul de livrare este de maxim 24 de ore de la plată.