Politica de Confidentialitate

Politica privind confidențialitatea website-urilor/magazinelor online este pusa la dispoziție de către MSI Digital Systems SRL definit ca furnizor de servicii in acest document.

Aceasta înștiințare privind confidențialitatea datelor cu caracter personal este publicata in temeiul Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 Aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice in ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulație a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

Furnizorul de servicii respecta confidențialitatea dumneavoastră si se angajează sa va protejeze datele cu caracter personal.

Înștiințarea de confidențialitate are scopul de a va informa cu privire la modul in care va protejam datele cu caracter personal atunci când ne vizitați website-ul si de a va informa despre drepturile dvs. de confidențialitate, dar si despre modul in care legea aplicabila va protejează.

Aceasta înștiințare privind confidențialitatea este furnizata intr-un limbaj ușor de înțeles, astfel încât sa va ușureze navigarea in următoarele secțiuni cheie.

1. Informații privind protecția datelor

2. Datele cu caracter personal pe care le colectam

3. Modalități de colectare a datelor cu caracter personal

4. Utilizarea datelor cu caracter personal

5. Comunicarea datelor cu caracter personal

6. Securizarea si stocarea datelor cu caracter personal

7. Drepturi pe care le aveți si modalitate de exercitare

8. Termeni si definiții

1. Informații privind protecția datelor

Aceasta înștiințare de confidențialitate are scopul de a va oferi informații despre cum furnizorul de servicii colectează si procesează datele dumneavoastră cu caracter personal prin utilizarea acestui website, inclusiv orice date pe care le furnizați atunci când accesați acest website (va abonați la newsletter-ul nostru, achiziționați un produs, un serviciu sau participați la un concurs).

Acest website nu se adresează copiilor si nu colectam cu buna știința date referitoare la copii.

Este important sa citiți aceasta înștiințare de confidențialitate împreuna cu orice alta informare cu privire la confidențialitate sau o notificare de prelucrare pe care o putem furniza in anumite situații când colectam sau procesam date cu caracter personal despre dumneavoastră, astfel încât sa fiți pe deplin conștienți de modul in care folosim datele dumneavoastră. Aceasta înștiințare de confidențialitate completează celelalte anunțuri si nu intenționează sa le suprascrie.

Furnizorul de servicii este inspectorul si este responsabil de datele cu caracter personal.

Aveți dreptul de a face o plângere/sesizare oricând la ANSPDCP (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) autoritatea de supraveghere a datelor cu caracter personal din Romania. Am aprecia șansa de a ne ocupa de sesizarea dumneavoastră înainte de a apela ANSPDCP, deci va rugam sa ne contactați in prima instanța.

Modificarea înștiințării privind protecția datelor si datoria dvs. de a ne informa de eventualele schimbări.

Este important ca datele dumneavoastră cu caracter personal, pe care le deținem, sa fie corecte si actuale. Va rugam sa ne aduceți la cunoștința daca datele dumneavoastră cu caracter personal se modifica pe toata durata colaborării dumneavoastră cu compania noastră.

Link-uri către terți

Acest website poate conține link-uri către terți, plug in-uri si aplicații in diverse limbaje de programare. Accesarea acestor link-uri externe, activarea anumitor opțiuni, dar si implementarea unor aplicații sau plug in-uri, va permite terților sa colecteze sau sa stocheze datele dumneavoastră cu caracter personal. Nu controlam aceste website-uri terțe si nu suntem responsabili pentru notificările/declarațiile sau politica lor de confidențialitate. După ce părăsiți website-ul nostru, va sugeram sa citiți politica de confidențialitatea a fiecărui website pe care îl vizitați.

2. Date cu caracter personal pe care le colectam

Prin datele sau informațiile cu caracter personal facem referire la informațiile cu ajutorul cărora se poate identifica o persoana. Nu sunt incluse datele in care identitatea a fost ștearsa (date anonime).

Este posibil sa colectam, sa folosim, sa stocam si sa transferam diferite tipuri de date cu caracter personal despre dvs. Datele sunt grupate după cum urmează:

– Datele de identitate includ (nume, prenume, nume de utilizator sau un identificator similar, apelativ)

– Datele de contact includ (adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email, numărul de telefon)

– Date financiare includ (cont bancar)

– Date privind tranzacțiile includ (detalii despre modalitatea de plata aleasa, detalii necesare privind achiziționarea produselor/serviciilor furnizare de compania noastră)

– Date tehnice includ (internet protocol – adresa IP, datele de autentificare, tipul si versiunea de browser, fusul orar, sistemul de operare, tipul de platforma si alte tehnologii sau dispozitive folosite pentru a accesa website-ul)

– Datele profilului includ (numele de utilizator si parola, achizițiile si comenzile dumneavoastră, interesele si preferințele dumneavoastră, feedback-uri, rezultatele sondajelor)

– Datele de utilizare includ (informații despre cum utilizați website-ul, produsele sau serviciile)

– Datele de marketing si comunicări includ (preferințele dumneavoastră in privința marketing-ului nostru sau al terților si preferințele dumneavoastră pentru comunicări)

De asemenea, se pot colecta, folosi si stoca date agregate precum date statistice si demografice in orice scop. Datele agregate pot deriva din datele cu caracter personal, dar din punct de vedere legislativ nu sunt considerate date cu caracter personal deoarece acest tip de date nu dezvăluie direct sau indirect identitatea dumneavoastră. Spre exemplu, putem agrega datele de utilizare pentru a calcula procentajul de utilizatori care accesează o pagina sau secțiune specifica a website-ului. Cu toate acestea, daca intersectam si corelam Datele Agregate cu datele dumneavoastră cu caracter personal, astfel încât sa fiți identificat direct sau indirect, vom considera si trata datele corelate drept date cu caracter personal ce vor fi folosite in conformitate cu prevederile acestei înștiințări de confidențialitate.

Nu colectam nicio categorie speciala de date cu caracter personal despre dumneavoastră (aceasta categorie include detalii cu privire la rasa sau etnie, religie sau credință, orientare sexuala, opțiuni politice si alte informații sensibile). De asemenea, nu colectam nici o informație despre condamnările penale sau infracțiuni.

Nefurnizarea datelor cu caracter personal

In situațiile in care este necesara colectarea datelor cu caracter personal prevăzute prin lege sau in cadrul prevederilor contractuale cu dumneavoastră si nu reușiți sa furnizați aceste date, atunci când vi se solicita, este posibil sa nu putem executa serviciile sau livra produsele contractate sau pe care încercam sa le contractam. In aceasta eventualitate, este posibil sa fie necesar sa anulam o comanda, un produs sau un serviciu furnizat de noi, dar va vom notifica daca este cazul la momentul respectiv.

3. Modalități de colectare a datelor cu caracter personal

Utilizam diferite metode pentru a colecta date de la si despre dumneavoastră, inclusiv prin:

Interacțiuni directe.

Este posibil sa ne furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal (Date de Identitate, Date de Contact, Date Financiare) prin completarea unor formulare sau prin corespondenta cu noi prin telefon, posta, email sau alte interacțiuni directe. Acest tip de interacțiuni includ datele personale pe care le furnizați atunci când:

Comandați sau achiziționați produse sau servicii oferite de către compania noastră
Creați un cont pe website-ul companiei
Va abonați la serviciile sau informările companiei
Solicitați trimiterea campaniilor de marketing de către compania noastră
Va înscrieți intr-un concurs, promoție sau sondaj oferite de compania noastră
Ne oferiți feedback
Tehnologii sau interacțiuni automatizate

In măsura in care interacționați cu website-ul nostru, este posibil sa colectam in mod automat Datele Tehnice despre dispozitivele folosite, acțiuni si modele de navigare. Colectam aceste date cu caracter personal prin folosirea cookie-urilor, sesiunilor pe servere sau alte tehnologii similare. (De asemenea, este posibil sa primim date tehnice despre dvs., daca vizitați alte website-uri care folosesc cookie-urile noastre). Pentru mai multe detalii, va rugam sa verificați Politica de Utilizare a Cookie-urilor.

Pârțile terțe sau sursele disponibile publicului larg

Este posibil sa primim date cu caracter personal despre dumneavoastră prin intermediul diverselor parți terțe (si surse publice) după cum sunt enunțate mai jos:

– Date tehnice furnizate de următoarele parți terțe

– Furnizorii de servicii/date de analiza (Google Analytics, Google Analytics Ecommerce, StatCounter si alte sisteme de monitorizare)

– Rețele si canale de promovare (Google Adwords, Google Remarketing, sisteme de afiliere, Social Media – Facebook, Instagram, Twitter, YouTube si alte rețele de socializare folosite)

– Website-urile agregatoare de oferte sau comparatoarele de preturi (Compari.ro, ShopMania.ro, Cauti.ro. Okazii.ro, Price.ro)

– Soluții si servicii de chat online (Zendesk)

Procesatori de plăti online cu cardul (NETOPIA – mobilPay, EuPlatesc)
Sisteme de facturare in cloud
Sisteme de emitere automata a AWB-urilor pentru firmele de curierat

4. Utilizarea datelor cu caracter personal

Vom utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal doar in limitele legislative permise. In majoritatea cazurilor, vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal in următoarele situații:

In cazul in care trebuie se emitem sau încheiem un contract cu dumneavoastră.
In cazul in care datele cu caracter personal sunt necesare pentru interesele noastre legitime (sau ale parților terțe), iar interesele si drepturile dumneavoastră fundamentale nu depășesc interesele noastre legitime.
In cazul in care trebuie sa respectam obligațiile si prevederile legale.
In general, nu ne bazam pe consimțământ ca baza juridica pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal decât in legătura cu transmiterea acestor date către pârțile terțe pentru comunicări directe de email marketing sau prin mesaje text.

Ne puteți contacta oricând, in vederea retragerii acestui acord de comunicare prin marketing prin intermediul formularului de contact de pe site.

Scopurile in care sunt folosite datele cu caracter personal

In tabelul de mai jos, regăsiți o descriere a tuturor modalităților pe care intenționam sa folosim datele dumneavoastră cu caracter personal, dar si care sunt bazele juridice/legislative pe care le utilizam pentru folosirea acestor date. De asemenea, am identificat interesele noastre legitime acolo unde este cazul.

Este de reținut faptul ca putem procesa datele cu caracter personal pentru mai mult de o baza legala, in funcție de scopul specific pentru care va folosim datele. Va rugam sa ne contactați in cazul in care sunt necesare mai multe detalii despre anumite baze legale pe care ne bazam in privința procesării datelor dumneavoastră cu caracter personal, in cazul in care mai mult de un scop a fost enunțat mai jos:

Scop / Activitate – Pentru a va înregistra drept un client nou:

Tipuri de date – Date de identitate, Date de contact

Baza legala de prelucrare – Date necesare pentru exercitarea unui contract cu dvs.

Scop / Activitate – Pentru a procesa si livra comanda, incluzând:

Gestionarea plaților, comisioanelor si taxelor
Colectarea si/sau recuperarea sumelor de bani datorate
Tipuri de date – date de identitate, date de contact, date privind tranzacții, date de marketing si comunicări

Baza legala de prelucrare:

Date necesare pentru exercitarea unui contract cu dvs.
Date necesare pentru interesul nostru legitim (pentru a recupera datoriile fata de noi, daca este cazul)

Scop / Activitate – Pentru a gestiona relația cu compania noastră, inclusiv:

Înștiințări privind modificările aduse termenilor noștri privind politica de confidențialitate
Cererea unei recenzii sau efectuarea unui studiu de piața
Tipuri de date – date de identitate, date de contact, date privind tranzacții, date de marketing si comunicări

Baza legala de prelucrare:

Date necesare pentru exercitarea unui contract cu dvs.
Date necesare pentru a ne conforma unei obligații legale
Date necesare pentru interesul nostru legitim (pentru a ne actualiza baza de date si pentru a observa modul in care clienții noștri utilizează produsele/ serviciile noastre
Scop / Activitate – Pentru a va permite sa participați la un concurs cu tragere la sorti, o competiție sau un sondaj

Tipuri de date – Date de identitate, Date de contact, Datele profilului, Date de utilizare, Date de marketing si comunicări

Baza legala de prelucrare:

Date necesare pentru exercitarea unui contract cu dvs.
Date necesare pentru interesul nostru legitim (pentru a observa modul in care clienții utilizează produsele/ serviciile noastre, pentru a dezvolta business-ul nostru)
Scop / Activitate – Pentru a gestiona si proteja afacerea noastră si acest website (inclusiv soluționarea eventualelor probleme tehnice, analiza datelor, testare, mentenanța sistemului, suport, raportare si date de găzduire, bunuri si servicii care ar putea fi de interes pentru dvs.)

Tipuri de date – Date de identitate, Date de contact, Date tehnice, Date de utilizare, Datele profilului

Baza legala de prelucrare: Date necesare pentru interesul nostru legitim (pentru a desfășura activitățile companiei noastre, pentru a furniza servicii de administrare si servicii IT, securitatea rețelelor, pentru a preveni frauda, in contextul unei restructurări a companiei noastre)

Activități de marketing

Dorim sa va oferim opțiuni privind utilizarea anumitor date cu caracter personal, in special in ceea ce privește marketingul si publicitatea online. Am creat aceasta notificare de confidențialitate pentru ca dvs. sa puteți lua anumite decizii cu privire la utilizarea datelor dvs. cu caracter personal si prin mecanismele de mai jos.

Anunțuri si oferte promoționale

Este posibil sa folosim datele dvs. cu caracter personal (Datele de Identitate, Datele de Contact, Datele Tehnice, Datele de Utilizare, Datele Profilului) pentru a ne forma o opinie asupra a ceea ce credeți ca doriți sa achiziționați sau aveți nevoie sau v-ar putea interesa. Acesta este modul in care putem decide ce produse, servicii sau oferte pot fi relevante pentru dvs.

Veți primi comunicări de marketing din partea noastră daca ați solicitat informații de la noi, ați achiziționat bunuri sau servicii de la noi sau ne-ați furnizat datele dvs. atunci când ați participat la un concurs sau v-ați înscris într-o promoție si in fiecare dintre situațiile menționate, nu ați renunțat la comunicările de marketing trimise de compania noastră.

Activități de marketing furnizate de terți

Va vom solicita consimțământul expres înainte de a furniza datele dumneavoastră cu caracter personal către orice terț din exteriorul furnizorului de servicii in scopuri de marketing.

Renunțare

Ne puteți solicita noua sau parților terțe încetarea trimiterii mesajelor de marketing, in orice moment, prin autentificarea in contul creat pe site-ul nostru si verificarea sau debifarea casetelor relevante pentru a va ajusta preferințele privind comunicărilor de marketing, selectând link-urile de renunțare prezente in orice mesaj de marketing trimis sau ne puteți contacta direct oricând doriți, prin intermediul formularului de contact.

In cazurile in care renunțați la primirea mesajelor de marketing, aceasta opțiune de renunțare nu se aplica si pentru datele cu caracter personal furnizate ca urmare a achiziției unor bunuri sau servicii, garanții sau alte tranzacții.

Cookie-uri

Puteți seta browserul dvs. sa refuze anumite cookie-uri sau toate cookie-urile. De asemenea, puteți seta browser-ul sa va avertizeze atunci când website-urile setează sau accesează cookie-uri. In cazul in care refuzați sau dezactivați cookie-urile browser-ului, va înștiințam ca anumite secțiuni ale website-ului pot deveni inaccesibile sau nu vor funcționa corespunzător.

Pentru mai multe informații despre cookie-urile folosite de website-ul nostru, va rugam sa consultați „Politica de utilizare a cookie-urilor”.

Modificarea scopului de colectare

Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru scopurile pentru care le colectam, cu excepția cazului in care consideram in mod rezonabil ca trebuie sa le folosim dintr-un alt motiv, iar motivul este compatibil cu scopul inițial. Daca doriți sa primiți o explicați cu privire la modul in care prelucrarea noului scop este compatibil cu scopul original, va rugam sa ne contactați.

5. Comunicarea datelor cu caracter personal

Daca va fi necesar sa folosim datele dvs. cu caracter personal pentru un scop independent, va vom anunța si va vom explica bazele legale care ne permit sa facem acest lucru.

Va rugam sa rețineți ca putem prelucra datele dvs. cu caracter personal fără acordul sau consimțământul dvs. in conformitate cu regulile de mai sus, in cazul in care acest lucru este necesar sau permis de lege.

Este posibil sa furnizat datele dvs. cu caracter personal către pârțile prezentate mai jos, in scopul stabilit in tabelul de la punctul 4.

Parți terțe interne așa cum sunt definite in Termeni si definiții
Parți terțe externe așa cum sunt definite in Termeni si definiții
Anumite parți terțe așa cum este menționat la punctul 4
Parți terțe cu care putem fuziona sau cărora le putem vinde, transfera parți din afacerea noastră sau din activele noastre. In mod alternativ, putem caută sa fuzionam sau sa achiziționam alte afaceri. In cazul unei schimbări organizaționale, noii proprietari pot utiliza datele dvs. cu caracter personal in scopuri specifice si in conformitate cu instrucțiunile noastre.
Solicitam tuturor parților terțe sa respecte securitatea datelor dvs. cu caracter personal si sa trateze aceste date in conformitate cu legea. Nu permitem terților care ne furnizează servicii sa utilizeze datele dvs. personal in scop propriu , ci le vom permite sa va proceseze datele cu caracter personal in scopuri menționate si in conformitate cu instrucțiunile noastre.

Transferul internațional de date

Nu transferam datele dvs. cu caracter personal in afara Spațiului Economic European (SEE).

6. Securizarea si stocarea datelor cu caracter personal

Am aplicat masurile adecvate pentru prevenirea pierderii accidentale a datelor cu caracter personal, utilizarea sau accesarea neautorizata, modificarea sau dezvăluirea datelor cu caracter personal. In plus, limitam accesul la datele dvs. tuturor persoanelor din companie, cum ar fi angajații, agenții si alte parți terțe. Ei vor procesa numai datele cu caracter personal conform instrucțiunilor noastre si vor face obiectul unei obligații de confidențialitate.

Avem proceduri pentru a face fata oricăror încălcări ale datelor cu caracter personal si va vom informa pe dvs. si orice autoritate de reglementare aplicabila despre o încălcare in cazul in care suntem obligați din punct de vedere legal sa procedam astfel.

Vom păstra datele cu caracter personal atâta timp cat este necesar pentru a îndeplini scopurile, inclusiv scopurile satisfacerii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare.

Pentru a determina perioada adecvata de păstrare a datelor cu caracter personal, consideram valoarea, natura si sensibilitatea datelor personale, riscul potențial cauzat de utilizarea neautorizata sau divulgarea datelor dvs personale, scopurile pentru care procesam datele cu caracter personal si îl putem atinge prin alte mijloace si cerințe legale aplicabile.

Detalii despre perioada de păstrare pentru aspectele diferite ale datelor cu caracter personal (vor fi disponibile in politica noastră de păstrare a datelor pe care o puteți solicita de la noi prin contactare sau prezentarea tabelului de la punctul 4 de mai sus).

In anumite circumstanțe ne puteți solicita sa ștergem datele: vezi [Solicitarea ștergerii datelor] de mai jos pentru alte informații.

In anumite circumstanțe avem posibilitatea de a anonima date cu caracter personal (astfel încât sa nu mai fie asociate cu dvs) pentru cercetare sau in scopuri statistice, caz in care va putem informa fără nicio notificare suplimentara.

7. Drepturi pe care le aveți si modalitate de exercitare

In anumite circumstanțe aveți dreptul in conformitate cu legile ce privesc protecția cu caracter personal al datelor, solicitând acest lucru prin formularul de contact:

Solicitați accesul la datele cu caracter personal
Solicitați corecția datelor cu caracter personal
Obiectul de procesare al datelor cu caracter personal
Solicitați restricții privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Solicitați transferul datelor cu caracter personal
Dreptul de a retrage consimțământul asupra datelor cu caracter personal
Daca doriți sa exercitați oricare dintre drepturile menționate mai sus, va rugam sa ne contactați.

Nu va fi necesar sa achitați nicio taxa (sau sa solicitați orice drept). Cu toate acestea este posibil sa percepem o taxa daca solicitarea dvs. nu este clara, repetitiva sau excesiva. Avem posibilitatea de a refuza cererea dvs. in aceasta situație.

Pentru a onora cererea dumneavoastră este posibil sa va solicitam informații specifice pentru a ne ajuta sa va identificam si sa ne asiguram ca aveți dreptul de a accesa acele date cu caracter personal (sau de a va exercita oricare dintre celelalte drepturi). Aceasta este o măsura de securitate pentru a ne asigura ca datele cu caracter personal nu sunt divulgate unei persoane care nu are dreptul sa le primească. De asemenea, va putem contacta pentru a va solicita informații suplimentare in legătura cu solicitarea dvs.

Încercam sa răspundem tuturor solicitărilor in decurs de o luna. Ocazional, poate dura mai mult daca solicitarea dvs. este complexa sau daca aveți mai multe întrebări. In acest caz, va vom anunța.

8. Termeni si definiții

Baza legala – Interesul legitim reprezintă interesul afacerii noastre in conducerea si gestionarea acesteia pentru a ne permite sa va oferim un impact potențial si a drepturilor dvs. înainte de a va prelucra datele cu caracter personal pentru interesele noastre. Nu folosim datele cu caracter personal pentru activitățile proprii (daca nu avem consimțământul dvs. sau daca nu este permis prin lege). Puteți obține informații suplimentare despre cum evaluam interesele noastre legitime împotriva oricărui impact potențial asupra dvs. in ceea ce privește anumite activități ce țin de contactarea noastră.

Îndeplinirea contractului – reprezintă procesarea datelor cu caracter personal acolo unde este necesar pentru performanta unui contract la care sunteți parte sau pentru a lua masuri asupra cererii dvs înainte de a încheia un astfel de contract.

Îndeplinirea unei obligații sau unei reglementari legale – înseamnă prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care sunt necesare pentru respectarea unei obligații sau reglementari legale in care suntem supuși.

Pârțile terțe sunt considerate:

– Furnizori de servicii (care acționează ca procesatori) din Romania ce furnizează IT si servicii de administrare a sistemelor.

– Consilieri profesioniști (care acționează ca procesatori sau colectori comuni de date) inclusiv avocați, bancheri, auditori si asiguratori din Romania ce furnizează servicii de consultanta, servicii juridice, servicii bancare, servicii de asigurare, servicii contabile.

Drepturile dumneavoastră sunt următoarele:

Solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal – Acest drept va permite sa primiți o copie a datelor cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. si sa verificați daca procesam aceste date conform normelor legislative.

Solicita corectarea datelor cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. – Acest lucru va permite sa ne solicitați corectarea oricăror date incomplete sau inexacte pe care le deține despre dvs., fiind posibil sa fie necesar sa verificam corectitudinea datelor noi pe care ni le furnizați.

Solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal – Acest lucru va permite sa ne solicitați ștergerea datelor cu caracter personal, in cazul in care nu exista motive întemeiate privind continuarea procesării acestor date. De asemenea, aveți dreptul de a ne solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal in cazurile in care ați exercitat cu succes dreptul dvs. de a va opune prelucrării datelor cu caracter personal, in situațiile in care am prelucrat informațiile dvs. in mod ilegal sau in cazurile in care suntem obligați sa ștergem datele dvs. personale in conformitate cu legislația locala. Este posibil sa nu putem sa ne conform solicitării dvs. de a șterge datele cu caracter personal, din motive juridice .

Obiecția fata de procesarea datelor dvs. cu caracter personal – In cazul in care ne bazam pe un interes legitim (sau cele ale unei parți terțe) si exista o situație particulara ce va determina sa obiectați in ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal si in măsura in care va sunt încălcate drepturile si libertățile fundamentale. De asemenea, aveți dreptul sa obiectați in cazul in va prelucram datele cu caracter personal in scopuri de marketing direct. In unele cazuri, putem demonstra ca avem motive legitime convingătoare pentru a va procesa informațiile care depășesc drepturile si libertățile dvs. fundamentale.

Solicita restricția privind prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal – Acest lucru va permite sa ne solicitați suspendarea procesării datelor dvs. cu caracter personal in următoarele scenarii: (a) daca doriți sa stabilim acuratețea datelor; (b) daca utilizarea datelor este ilegala, dar nu doriți sa ștergeți aceste date; (c) daca trebuie sa stocați datele, chiar daca nu mai avem nevoie de aceste date, deoarece aveți nevoie pentru a stabili, exercita reclamații juridice sau (d) ne-ați permis sa folosim datele dvs., dar trebuie sa verificam daca avem motive legale întemeiate pentru a le utiliza

Solicita transferul datelor dvs. cu caracter personal către dvs. sau către o sursa terța. – Va vom furniza dvs. sau unei parți terțe pe care ați desemnat-o, datele dvs. cu caracter personal intr-un format utilizat in mod obișnuit, in format electronic. Rețineți ca acest drept se aplica numai informațiilor automate asupra cărora ne-ați acordat inițial consimțământul explicit pentru a utiliza aceste date sau unde am folosit informațiile pentru a încheia un contract cu dvs.

Retragerea consimțământului in orice moment in care ne bazam pe consimțământul dvs. de a procesa datele cu caracter personal ce va aparțin. – Cu toate acestea, acest lucru nu va afecta legalitatea oricărei prelucrări efectuate înainte de a va retrage consimțământul. Daca va retrageți consimțământul este posibil sa nu putem oferi anumite bunuri sau servicii. Va vom notifica si sfătui in aceasta eventualitate, in momentul in care va retrageți consimțământul.

Daca aveți întrebări sau nelămuriri nu ezitați sa ne contactați!
E-mail: asistenta@microkey.ro
Telefon: 0775223541